Αρχική
Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας

Image Στην Suzuki Ι. Παρασκευάς , ένας ολόκληρος κόσμος ζει και κινείται στο ρυθμό της δικής σας ικανοποίησης. Φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις σας και να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Με έμπειρα και άριστα εκπαιδευμένα στελέχη προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε περισσότερους από 6.500 πελάτες καλύπτοντας όλες τις αυτοκινητηστικές τους ανάγκες.

 
Suzuki Grand Vitara

Νεο Suzuki Grand Vitara Η Suzuki γιορτάζει τα 100 χρόνια της και προσφέρει σε μοναδικές τιμές το τετρακίνητο μοντέλο της γκάμας της, το Grand Vitara. Το όφελος ανέρχεται σε 6.000 € για την έκδοση με τον κινητήρα των 2.4 λίτρων, σε 3.000 € για την έκδοση με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων και σε 1.500 € για το τρίθυρο των 1.6 λίτρων.

 
Suzuki SX4

Νέο Suzuki SX4 Το βελτιωμένο σε πολλά σημεία SX4 γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό λόγω της αυξημένης ιπποδύναμης, της βελτιωμένης οδικής συμπεριφοράς αλλά και της φρεσκαρισμένης εμφάνισης, έχοντας δηλαδή όλα τα εφόδια για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του. Το Suizuki SX4 συνδυάζει τον "αέρα" ενός SUV με τις διαστάσεις ενός -μεγάλου- μικρού. Η διασταύρωση φέρνει ένα αυτοκίνητο χωρίς ανταγωνιστή που σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμή αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση, για πολλούς… μονόδρομο.

 
Suzuki Swift

 

Νέο Suzuki Swift Το μικρό μοντέλο της Suzuki δέχεται μια ανανέωση με σκοπό την τόνωση του νεανικού του χαρακτήρα. Το Swift που ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα το 2005, μεγαλώνει ελαφρά σε διαστάσεις, έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά, και αποκτά ένα νέο κινητήρα στα 1,2 λίτρα.

 

 
Suzuki Jimny

Νέο Suzuki Jimny Η "ουσία" του μοντέλου δεν είναι άλλη από τις δυσανάλογα μεγάλες σε σχέση με το μέγεθός του δυνατότητες για κίνηση μετά το τέλος του δρόμου. Το Jimny χάρη στις διαστάσεις και το βάρος του συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για κίνηση σε δύσβατα εδάφη, ενώ ο κινητήρας και η τετρακίνηση σε συνδυασμό με τη δυνατότητα υποδιπλασιασμού των σχέσεων αποτελούν τα εφόδια του μοντέλου για την πραγματοποίηση ακόμα και των πιο extreme εξορμήσεων.

 
Suzuki Alto

Νέο Suzuki Alto Με χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2, συμφέρουσα τιμή και πολύ καλή ευελιξία, το καινούργιο Alto πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσελκύσει εκείνους που αναζητούν ένα αυτοκίνητο πόλης. Το όνομα "Alto" μετράει ήδη 30 χρόνια ιστορίας και 7 γενιές, με τη νεότερη να εκσυγχρονίζεται σε πολλούς τομείς, διατηρώντας όμως τη φιλοσοφία του οικονομικού, ευκολοδήγητου και με πολύ καλό value for money μίνι αυτοκινήτου.

 
Suzuki Splash

Νεο Suzuki Splash Η Suzuki πραγματοποιώντας ένα νέο ξεκίνημα στην κατηγορία των σούπερ μίνι αυτοκινήτων βάλλει ριπές στο νεόφερτο μοντέλο Suzuki Splash, το οποίο αντεπιτίθεται, με βασικά του όπλα βέβαια, τη νεανική του σχεδίαση και τη συνολική αναβάθμιση σε σχέση με το παρελθόν.

 

Η άποψή σας

Με τι κριτήριο επιλέγετε αυτοκίνητο
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

Playlist: 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9