Αρχική Δραστηριότητες
Νίκη στο ¨ΦΙΛΙΠΠΟΣ¨

Επιτυχιών συνέχεια…!


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΡΑΛΙ SUZUKI SWIFT Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τον 1ο  γύρο,  για το Ελληνικό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλι 2010 η SUZUKI Παρασκεύας, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 24 – 25 Απριλίου στην Βέροια.

Το πλήρωμα Γιάννης Παρασκευάς και Διανέλλος Μπαλωτής, γράφοντας πάρα  πολύ καλούς χρόνους,  ήρθαν Πρώτοι και καλύτεροι στην κατηγορία Ν2, με το καταπληκτικό και πανέμορφο SUZUKI Swift Sport, πού προετοιμάζουν στις εγκαταστάσεις της, η SUZUKI Παρασκεύας & Σια οε, και πάντα με την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθεια , των χορηγών της , εφημερίδα "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ" , περιοδικό "ΕΝΤΟΣ" και των ελαστικών "HANKOOK".
Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλι 2010  SUZUKI Παρασκεύας
Παράλληλα ήρθαν τρίτοι στην κατηγορία F2 (Γενική κατάταξη του αγώνα μέχρι 1600 cc).

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα φιγουράρει Πρώτη στην βαθμολογία του θεσμού.

Περισσότερα...
 
Επίσημη πρώτη

arx1.jpg Την επίσημη πρώτη εμφάνιση της έκανε η Suzuki Παρασκευάς & Σια Ο.Ε. με το νέο αγωνιστικό της απόκτημα. Το new Suzuki Swift Sport 1.6 Gr.N έκλεψε τις καρδιές και τα βλέμματα όχι μόνο των θεατών αλλά και των αγωνιζομένων. Σημειώνεται οτι είναι η πρώτη εμφάνιση τέτοιου αγωνιστικού αυτοκινήτου στο ελληνικό προτάθλημα αναβάσεων και όχι μόνο. Υποστηρικτές και χορηγοί στην προσπάθεια αυτή είναι τα ελαστικά "HANKOOK", η εφημερίδα "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ", το περιοδικό "ΕΝΤΟΣ" και για το 2010 ακόμα μια εταιρεία πετρελαιοειδών η οποία θα ανακοινωθεί μετά την υπογραφή της συμφωνίας.

Περισσότερα...
 
Ευκαιρία για εργασία

Υπάρχει θέση πωλητού ή πωλήτριας για την Suzuki Παρασκευάς & Σια Ο.Ε.

Απαραίτητες προϋποθέσεις: Εμπειρία στις πωλήσεις, γνωση τουλάχιστον

μιας ξένης γλώσσας και Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.

Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 
Νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο!!!

21102009.jpg Νέα δεδομένα ερχονται για να ανατρέψουν το σκηνικό των αγώνων με το καινούριο αγωνιστικό αυτοκίνητο SUZUKI SWIFT N2!!!

 

 

Περισσότερα...
 
Ράλι Φθιώτιδας

 

Links1.jpgΣτον πρώτο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι , που διεξήχθη στην Λαμία την 21,22 /04/2007 , η ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Ι & σια οε (sportleader team) με πλήρωμα τους Γιάννη Παρασκευά και Κώστα Καπανιάρη πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση, ήρθε στην κατηγορία της E/9 και 5η γενική κατάταξη της ομάδας Ε.

 
Οι πρωτιές συνεχίζονται


Vathro.jpg

Στην Πόλη τη Βέροιας, συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος με το 13ο ράλι ‘ΦΙΛΙΠΠΟΣ’, στο οποίο συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία η SUZUKI ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ι & ΣΙΑ ΟΕ , με πλήρωμα τους Γιάννη Παρασκεύα και Κώστα Καπανιάρη όπου και πάλι ήταν οι 1οι νικητές στην κατηγορία τους Ε/9 και 5οι στην γενική κατάταξη της ομάδα Ε΄.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, φέρνουν το πλήρωμα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τόσο στο Πανελλήνιο κύπελλο Ασφάλτου όσο και στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος.

 

 


You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

Playlist: 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9